Genel Müdürlüğümüz ‘’ 2. Su Kayıpları Balkan Forumu ve Kazısız Teknolojiler Balkan Konferansı’’ na Üst Düzey Katılım Sağladı

Genel Müdürlüğümüz; Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ile Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği‘nin (AKATED) ortaklaşa düzenlediği ‘’ 2. Su Kayıpları Balkan Forumu ve Kazısız Teknolojiler Balkan Konferansı’’na üst düzey katılım sağlamıştır. 18-19 Ekim 2018 tarihlerinde Bosna Hersek‘in başkenti Saraybosna’da yapılan konferansta ana sponsor (platin sponsor) olan Genel Müdürlüğümüz, Genel Müdürümüz Prof. Dr. Cumali KINACI ve 5 kişilik bir heyet ile temsil edilmiştir. 

Genel Müdürümüz Konferans’ta hem açılış konuşması hem de oturum başkanlığı yapmıştır. Bilgi İşlem Dairesi Başkanımız Dr. Mehmet Songur ‘’Su Kayıplarının Önlenmesi’’ konulu bir sunum yapmıştır. 

Ayrıca Heyetimizce Saraybosna Büyükelçisi Harun Koç, TİKA Başkanlığı, Yunus Emre Enstitüsü ve Maarif Vakfı temsilciliklerine nezaket ziyaretinde bulunulmuştur. Forum kapsamında kurulan fuar alanındaki standımız da katılımcılar ve ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılanmıştır.

Haber Fotoğrafları