Başkanımız ile Birlikte Mamak ta İkincisi Gerçekleşen Muhtarlar Toplantısında Bir Araya Gelindi.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın ‘‘Ankara’yı beraber yöneteceğiz’’ diyerek başladığı muhtarlar toplantısının ikincisi Mamak ‘ta 50.Yıl Parkı’nda yapılmıştır.

  Genel Müdürlüğümüz, yaptığımız hizmetleri aktarmak ve  muhtarlarımızın taleplerini almak üzere Genel Müdürümüz Prof. Dr. Cumali KINACI, Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt ÖZTÜRK, Genel Müdür Yardımcısı Zeki ŞALTU, Genel Müdür Yardımcısı Zülfigar ALTAY, Su İnşaat Dairesi Başkanı Ekrem AKÇUL, 2.Bölge Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Muhammed Ali KILIÇASLAN  ve Mamak Bölge Müdüründen oluşan heyet ile hazır bulunmuştur. 

Sayın Başkanımız Mansur Yavaş, ‘‘Mamak’ta bundan sonra sel felaketi görmek istemediğini , acil yapılması gereken yerlerin biran önce tamamlanmasını ve musluğundan su akmayan, kanalı dışarıda akan yer kalmaması gerektiğini’’ ayrıca ‘‘İhale yapılan yerlerin, iş bitiminde muhtarın imzası olmadan firmanın parasını alamayacağını ve  bundan sonra ASKİ tarafından yapılan alt yapı yada arıza çalışmaları sonrasında mağduriyet yaşanmaması için tüm Büyükşehir ekipleri olarak koordineli çalışıp asfalt atılacağını’’ belirtmiştir.
Genel Müdürümüz Prof. Dr. Cumali KINACI toplantıda , Mamak’ta yaşanan sel felaketlerinin önüne geçebilmek adına başlatılan alt yapı faaliyetlerimizin yapımının bitirildiğini, son olarak Mamak Belediyesi önünde bir çalışma yapıldığını belirtmiştir . Toplantı sonrasında üst yönetimimizce, Bölge Müdürlüğümüz ziyaret edilerek personelimiz ile bir araya gelinmiştir. 

Haber Fotoğrafları