ASKİ SPOR’DAN ASKİ GENEL MÜDÜRÜ ERDOĞAN ÖZTÜRK’E ZİYARET

ASKİ SPOR’DAN ASKİ GENEL MÜDÜRÜ ERDOĞAN ÖZTÜRK’E ZİYARET 

-ÖZTÜRK: BU MANZARAYI GÖRÜNCE İNSANIN GÖĞSÜ KABARIYOR 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü sporcuları, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Erdoğan Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Aralarında Milli güreşçi Rıza Kayaalp’in de hazır bulunduğu ziyarette Öztürk, ”Çok güzel bir tablo var şu an. Bu manzarayı görünce insanın göğsü kabarıyor. ASKİ’li olmak bir ayrıcalık arkadaşlar. Sizler de bunun en güzel temsilcilerisiniz” dedi. ASKİ Spor Kulübü sporcuları ve antrenörleri, ASKİ Genel Müdürü Öztürk’e yeni görevi nedeniyle “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette ASKİ Spor Kulübü Genel Koordinatörü Emre Özmen, Öztürk’e üzerinde adının yazılı olduğu Türk Güreş Takımı’nın milli formasını hediye etti. Öztürk, 23 numaralı formayı alırken, “Daha güzel bir hediye olamazdı” dedi. 

“SPORCULARIMIZA HER KONUDA DESTEK OLACAĞIZ” 

ASKİ’li sporcularla tek tek tanışarak, yakından ilgilenen Genel Müdür Öztürk, “Sizler bizim için çok değerlisiniz. Kazandığınız başarılarla ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor, bizleri gururlandırıyorsunuz. Sizlere her konuda destek olmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah çok daha güzel noktalara geleceğiz ” diye konuştu. 

11 AYDA 341 MADALYA 

ASKİ Spor Kulübü Genel Koordinatörü Emre Özmen, bayrağı 11 ay önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın göreve başlaması ile devraldıklarını söyledi. Özmen, geçen sene alınan madalya sayısı 81 iken, bu dönemde sayının 341 olduğunu belirtti. ASKİ’li sporcuların hem Avrupa hem de Türkiye’de büyük başarılara imza attığını ifade eden Özmen, bu ay içinde İtalya’da gerçekleşen Avrupa Güreş Şampiyonasında ASKİ’li sporcu Süleyman Karadeniz’in altın madalya aldığını kaydetti. Özmen, Süleyman Karadeniz’in Rusya’da kampta olduğu için ziyarete gelemediğini söyledi.

Haber Fotoğrafları