ASKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali KINACI Evren’de Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Evren Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen muhtarlarla toplantıya Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, Aski Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı ve ASKİ yetkilileri katılımda sağladı. ASKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı Evren’in su ihtiyaçları ve yapılacak olan yatırımları anlattı. 

Muhtarlarla tek tek sohbet eden kınacı muhtarların görüş ve taleplerini aldı. Su ihtiyaçlarının yeterli miktarda karşılanması ve çözüm yolları hakkında bilgi verdi. Kaçak su kullanımında muhtarlardan yardım isteyen Kınacı; 'Şüphelendiğiniz kişileri bize ihbar edin ki kimse kimsenin hakkını yemesin' dedi.

Toplantı sonrasında ASKİ Evren tahsilat şubesini ve bölge hizmet binasını ziyaret eden Kınacı çalışan personellerle tek tek sohbet edip onların sıkıntıları ve isteklerini sordu. Bölgeden gelen talep ve istekleri yerine getirmeleri ve aksaklık olmamasına dikkat edilmesi gerektiği talimatını verdi. Buradan Evren Atık Su Arıtma Tesisine geçerek tesisi inceleyen Kınacı tesisin kapasitesi, çalışma şekli, personel sayısı gibi bilgileri alarak tesiste yapılması gereken arıtma teknikleri hakkında bilgi verdi Bundan sonra daha çok bu tarz toplantılar ve denetimler yapacağını söyleyen ASKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı amacımız milletimize hizmet etmek dedi.

Haber Fotoğrafları