ASKİ GENEL MÜDÜRÜ ERDOĞAN ÖZTÜRK’E KEÇİÖRENLİ MUHTARLARDAN ZİYARET

- ASKİ GENEL MÜDÜRÜ ERDOĞAN ÖZTÜRK’E KEÇİÖRENLİ MUHTARLARDAN ZİYARET

-ÖZTÜRK: “SORUNLARI YERİNDE TESPİT İÇİN EKİP OLARAK SAHADAYIZ”

-“ÇALIŞMALARIMIZ HIZLANARAK DEVAM EDECEK”

        

              Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Erdoğan Öztürk’ü, Keçiören İlçesi muhtarlarından oluşan bir heyet ziyaret etti. Makamda gerçekleşen ziyarette muhtarlar, Öztürk, ’e, yeni görevinden dolayı  “Başarı ve hayırlı olsun” dileklerini ilettiler. 

           Muhtarların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Öztürk,  Kentimizin her bir noktasında yaşanan sorunları yerinde tespit etmek için bende birebir olarak sahadayım. Siz muhtarlarla irtibat içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız hızlanarak devam edecek” dedi.

      “DAHA İYİ HİZMET ALACAĞIMIZA İNANIYORUZ” 

         Ziyarette, mahallelerindeki sorunları paylaşan muhtarlar, bugüne kadar gerektiği şekilde hizmet alamadıklarına vurgu yaparak, “Sizlerin göreve gelmesiyle birlikte güzel işler olmaya başladı. İnşallah da bu durum devam edecek ve daha iyi hizmet alacağız” dediler.

“SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ”

         ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, ASKİ’nin görev alanına giren konularla ilgili eksikler açısından Başkent genelinde saha tespitleri yaptıklarını belirterek, özellikle vatandaşlardan gelen şikâyetlerde ekipleri anında yönlendirdiklerini söyledi. 

        Kentte yaşanan sorunları yerinde görmek için mesaisinin büyük kısmını sahada geçirdiğini kaydeden Öztürk,  Müdahale edilmesi gereken yerler varsa sizleri de dinlemek isterim” diye konuştu.

            Belli sürelerde ilçe muhtarları ile toplantı yapacağının altını çizen Öztürk, “Nokta nokta, sokak sokak tüm sorunları konuşacağız, eksikleri ve ihtiyaçları tespit ederek en kısa sürede  çözüme kavuşturmak için çalışacağız.  Hangi sokağa kaç metre imalat yapıldığını takip ediyorum” dedi.

“İŞİMİZ ŞEHRİN ALTYAPI SORUNUNU ÇÖZMEK”

Öztürk, şöyle devam etti:

“Kısa sürede  eksik kalan, ihtiyaç duyulan içme suyu ve kanalizasyon hatlarına dokunacağız. Ankara genelinde altyapı hatları çok eski. Bunların bir bütçe oranında yapılması lazım. Benim, ‘Su faturası için verilen her bir kuruş, altyapı olarak halka dönecek’ şeklinde bir sözüm var. Gereksiz işler için harcama yapılmayacak. Her şey su ile ilgili yatırımlara geri dönecek. İşimiz bu şehrin altyapı sorunlarını çözerek, musluklardan temiz ve kaliteli su akıtmak.  Bizler  insanı seviyoruz, kentimizi seviyoruz. Bu nedenle de siyasi kimlik gözetmeden herkese eşit ve adil bir şekilde hizmet götürmeye devam edeceğiz” 

           ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk’ü,  Emrah Mahallesi Muhtarı Muhabbet Ağtaş, İncirli Mahallesi Muhtarı Bektaş Yener Çelik, Basınevleri Muhtarı Zeynep Yıldırım, Kuşcağız Muhtarı Ezgi Cansu Akarsu, Çaldıran Muhtarı Sema Özdemir, Tepebaşı Muhtarı Keziban Ünal Gür, Çiçekli Muhtarı Hatice Çalışkan, 19 Mayıs Muhtarı Ali Gölpunar ile Yayla Mahallesi Muhtarı Selma Bayrak ziyaret etti.

Haber Fotoğrafları