Akyurt İlçesi Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Her yıl yapılan Muhtarlar toplantısının ikincisi Akyurt İlçesi, Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek yapıldı. Akyurt Halk Eğitim Merkezinde gerçekleşen toplantı; Kaymakam Osman ALTIN, Akyurt Belediye Başkanı Hilal AYIK, Genel Müdürümüz Prof. Dr. Cumali KINACI, Genel Müdür Yardımcımız Zeki ŞALTU, Belediye Meclis Üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşti.

Geçtiğimiz bir yılda Akyurt’ta yapılan yatırımlar ve bu yıl yapılması planlanan yatırımların masaya yatırıldığı toplantıda; Prof. Dr. Cumali KINACI “Muhtarlarımız bizim için çok önemli, mahallenin sıkıntısını en iyi bilen Muhtarlardır. Onun için bu toplantıların devamını getireceğiz.” dedi.

Yeni yapılacak olan içme suyu hatları, su depoları ve kanalizasyon hatları hakkında bilgi veren Genel Müdürümüz KINACI, Muhtarların tek tek görüşlerini dinledi. Eksik kalan ve acil yapılması gereken işler için ilgili birimlerimize talimatlar verdi.

Muhtarlar, yapılacak olan hizmetlerde görüşlerinin alınmasından dolayı çok memnun olduklarını ve toplantı için Genel Müdürümüz ve tüm ekibine teşekkürlerini ilettiler.

Haber Fotoğrafları

Haber Video